• Logo: Pameijer & Partners

Personal coaching

 • Meer energie en plezier in je werk & leven
 • Ontdekken waar je persoonlijke kracht ligt
 • Beter omgaan met onzekerheid en perfectionisme
 • Minder last van emoties of (pieker)gedachten
 • Beter presteren op het werk
 • Effectiever communiceren

Met aandacht, empathie en de juiste combinatie van uitdaging en stimulans helpen wij je verder

Inzichtgevend en oplossingsgericht

Duidelijke doelen zijn het begin van je traject. Samen stellen we vast wat je doelen zijn en welke obstakels je moet overwinnen om deze te bereiken. Daarna onderzoeken we wat je kunt veranderen en welke talenten je daarvoor nodig hebt. Wij stellen je de juiste vragen, doen oefeningen en dagen je uit. Hierdoor krijg je inzichten en maak je keuzes die echt bij je passen. Wij helpen je in concrete en haalbare stappen jouw doel te bereiken.

nobco logo voor website

Wij zijn aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches.

 

 

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Wij onderzoeken jouw coachvraag in een gratis intakegesprek.

Klik hier voor informatie over onze coaches.

Klanten over onze Personal coaching

 • Wenneke Sanders, KRO-NCRV

  Wenneke Sanders, KRO-NCRV

  Door het stellen van (de juiste) vragen komt Pamela vrij snel tot de kern waardoor je snel gericht aan de slag kan. Pamela heeft veel kennis en ervaring en is een hele prettige gesprekspartner. Van de concrete opdrachten waar je mee aan de slag gaat heb ik veel geleerd en ook van onze gesprekken. Ik ben heel erg tevreden over mijn coaching traject met Pamela!

 • Jasper, Beleidsmedewerker Gemeente Hilversum

  Jasper, Beleidsmedewerker Gemeente Hilversum

  De gesprekken met Pamela hebben mij geholpen om beter te begrijpen hoe ik in elkaar steek op mijn werk, wat mijn drijfveren zijn, mijn sterke punten en blinde vlekken. Pamela hanteerde tijdens de sessies een prettige balans tussen persoonlijk en professioneel, en daagde mij uit met praktisch toepasbare opdrachten. Ik sluit het traject af met een reeks waardevolle inzichten in mezelf en in communicatie. Ben daarmee een flinke stap dichter bij het behalen van mijn doelen.

 • Yannick Jonker

  Yannick Jonker

  Ik heb het coaching traject als heel prettig ervaren. Pamela is geduldig, fijn in de omgang, straalt rust uit en er was ruimte voor humor op de juiste momenten. Pamela gaf vooraf altijd uitleg van wat ze wilde gaan behandelen en vroeg mij dan ook hoe ik mij hierbij voelde. Dit vond ik fijn. We namen altijd uitgebreid de tijd voor het bespreken van de zelfstudie/acties en er was ruimte voor vragen. Nogmaals dank voor je fijne hulp!

 • Ruben Borger, Portefeuillehouder podcasts NPO Radio 1 | NPO Radio 1 Online

  Ruben Borger, Portefeuillehouder podcasts NPO Radio 1 | NPO Radio 1 Online

  Pamela coacht op een prettige, persoonlijke manier, gericht op je eigen werkveld en dagelijkse werkzaamheden. Heeft oog voor wat je zelf zou willen en past daar methoden op aan. Staat open voor eventuele tegenvragen of wanneer iets niet goed bij je past. Positief, gericht op vooruitgang. Met aandacht voor ‘quick wins’ als aanzet voor grotere gedragsveranderingen.

 • Astrid Schelleman, Directeur/(mede-)Eigenaar van Home Bake B.V.

  Astrid Schelleman, Directeur/(mede-)Eigenaar van Home Bake B.V.

  De coaching heeft mij echt veel opgeleverd: praten, durven voelen, benoemen, grenzen vaststellen en dezen ook delen. Voel me nu stukken beter. Ben weer veel meer de oude Astrid; en eigenlijk ook een nieuwe ik. Eén die meer denkt in: ik oké, jij oké en die op een meer volwassen manier met de kids omgaat. En zakelijk gezien: ik kom voor mijn mening en standpunten uit, intuïtie en gevoel laat ik weer toe, initiatief/leiding nemen voelt nu goed en ik ben veel beter in staat structuur aan te brengen en sturing te geven. De aangereikte modellen/handvaten kon ik praktisch erg goed toepassen en zorgden al snel voor bewustwording: waar is het misgegaan? En gaven me houvast hoe ik in stapjes verder kon.

Management coaching

 • Leiderschapskwaliteiten versterken
 • Een coachende stijl van leidinggeven ontwikkelen
 • Medewerkers motiveren om beter te presteren
 • Persoonlijke effectiviteit als leider verbeteren
 • Reflectie op jouw rol als leider

Dit bereik je met onze individuele coaching.

Doelgericht en pragmatisch

Onze coaches geven je inzichten en dagen je uit op een andere manier naar zaken te kijken. Met oefeningen, praktisch kader en management theorieën ontwikkel je inzichten en vaardigheden. Hierdoor vergroot je jouw effectiviteit als leider en behaal je je doelen. Je neemt regie over je ontwikkeling als leider.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op. Wij onderzoeken jouw coachvraag in een gratis intakegesprek.

Klik hier voor informatie over onze coaches.

Wat klanten zeggen over onze management coaching

 • Marc Boer, Manager International Service Charging Equipment

  Marc Boer, Manager International Service Charging Equipment

  Ik kan Pamela van harte aanbevelen als coach. Ze brengt je op een respectvolle, ongedwongen en plezierige manier tot de essentie. Dit leverde mij inzicht op in mijn persoonlijke waarden en kwaliteiten met als uiteindelijk resultaat een hanteerbare focus op mijn loopbaanrichting. Het steeds terugbrengen van de rode draad in de sessies was ook erg nuttig 😀.

 • Daniel Wolters, Teammanager Concern, Advisering Gemeente Hilversum

  Daniel Wolters, Teammanager Concern, Advisering Gemeente Hilversum

  De afgelopen jaren hebben diverse leden uit mijn team en ikzelf een persoonlijk coaching traject gevolgd bij Pameijer & Partners. Vooraf wordt goed afgestemd over coaching doelen, aanpak en aantal sessies. Als leidinggevende word ik altijd in het traject van medewerkers betrokken. Ik ben in de stellige overtuiging dat door de interventie van Pamela diverse van mijn medewerkers werk technisch (en hoogst waarschijnlijk ook privé) op de rails zijn gebleven. Een investering dus die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

  Recent ben ik in het kader van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling ook aan een coaching traject bij Pameijer & Partners begonnen. Na de eerste twee sessies kon ik mij al  niet meer herinneren welke excuses ik afgelopen jaren had gebruikt om mijn eigen bijscholing uit te stellen. Ik kan Pameijer & Partners dan ook zonder enige aarzeling aanbevelen.

Loopbaancoaching

 • Meer inzicht in je talenten en sterke punten
 • Meer inzicht in je dromen, waarden en verlangens
 • Zicht krijgen op je loopbaandoelen en je loopbaanstrategie ontwikkelen
 • Uitdagingen vergroten in je werk
 • Bewuste keuzes maken die echt bij jou passen
 • In concrete stappen worden wat je wilt zijn

Met onze coaching ontwikkel je je loopbaanstrategie. Dat geeft duidelijkheid en rust; je pakt de regie in je loopbaan.

Zicht op loopbaanwensen en mogelijkheden

Duidelijke doelen zijn het begin van je reis. Wij helpen je ontdekken waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt in je werk. Door gesprekken en oefeningen krijg je zicht op je loopbaanwensen en je mogelijkheden. We helpen je in concrete en praktische stappen jouw loopbaandoel te bereiken.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op. Wij onderzoeken jouw loopbaancoachvraag in een gratis intakegesprek.

Onze coaches:Klik hier voor informatie over onze coaches.

Wij zijn aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.

Over onze loopbaancoaching zeggen klanten

 • Jojanneke Hendriks, Campaigner for social change

  Jojanneke Hendriks, Campaigner for social change

  Pamela heeft een prettige, positieve manier van coachen. Ze luistert goed naar het waarom achter wat je nodig hebt en past daar haar aanpak op aan. Daardoor krijgen de inzichten en uitkomsten van de sessies ook echt een plek in mijn dagelijkse realiteit. Ze heeft mij enorm geholpen om de kern van mijn kwaliteiten en loopbaanplannen helder te krijgen, gekeken naar mijn passie en ervaringen. Daarmee kan ik mijn toekomstige plannen zoveel doelgerichter vormgeven.

 • L.S. Ahold Delhaize

  L.S. Ahold Delhaize

  “Pamela is een zeer vaardige coach. Ze combineert haar pragmatische aanpak met het juiste inzicht om door te vragen en tot de kern te komen. Hierdoor komt er snel resultaat en verandering naar boven. Ik heb veel aan coaching gehad.”

 • Jordi Saan, Logistic coordinator bij Bloomon

  Jordi Saan, Logistic coordinator bij Bloomon

  “Na een zeer leerzaam loopbaantraject zit ik helemaal op mijn plek bij Bloomon en heb het enorm naar mijn zin. Ik ben het traject gestart na een reis van 7 maanden. Ik wist niet welke kant ik op wilde. Zat ik op mijn plek? Moest ik iets totaal anders? Is dit echt wat bij mij past? Allemaal vragen die constant door mijn hoofd speelde. De opdrachten tijdens het traject zijn helder en ‘to the point’ en daardoor heel effectief. Ik raad het traject zeker aan!  Nogmaals bedankt Pamela!”

 • Lisa Mooij, Producer KRO-NCRV

  Lisa Mooij, Producer KRO-NCRV

  Pamela heeft mij zeer goed begeleid. Ik luister nu beter naar mijn gevoel en ik pak vaker zelf de regie. Ik heb veel beter op een rijtje wat ik leuk vind om te doen en waar ik mijn energie uit haal. Pamela heeft mij geholpen mijn werk op een veel prettigere manier uit te voeren. Ik voel nu veel beter aan wat goed voor mij is, waar mijn grenzen liggen en hoe ik deze grenzen aan kan geven. Bedankt daarvoor.

 • David Mertens, Specialist Belastingen, BEL Combinatie

  David Mertens, Specialist Belastingen, BEL Combinatie

  Na vijftien jaar vol energie aan het werk in het publieke domein, kreeg ik te horen dat mijn werk wordt uitbesteed. Dit deed me meer dan ik in eerste instantie dacht. Twijfel en vragen over mijn eigen toekomst bleven knagen in mijn achterhoofd. Ik was aanvankelijk sceptisch of iemand anders mij kon helpen. Mijn aarzelende opstelling bleek totaal niet nodig; de gesprekken waren een soort cadeautjes! Totaal niet zweverig, met af en toe een stukje theorie, met tips die praktisch toepasbaar waren en huiswerkopdrachten. Door de coaching weet ik nu beter waar ik sta in mijn werk en wanneer ik in mijn kracht ben. Ik heb meer grip op het heden en dus ook op mijn eigen toekomst. Na de laatste sessie liep ik vol vertrouwen over mijn loopbaantoekomst de coachruimte uit!

 • Alette Hilberts, Coördinator Financiële Rapportages, Gemeente Hilversum

  Alette Hilberts, Coördinator Financiële Rapportages, Gemeente Hilversum

  Pamela heeft mij in korte tijd en met duidelijke huiswerkopdrachten heel erg geholpen om duidelijk te krijgen welke elementen in mijn werk mij veel energie kosten, en waar ik juist heel veel energie van krijg en mij waardevol voel. Dit heeft mij veel inzicht en de positieve energie gegeven om de juiste stappen te zetten naar werken met veel plezier. Bedankt Pamela!

Stress en burn-out coaching

 • Beter omgaan met werkdruk en stressvolle situaties
 • Goed herstellen van spanningsklachten of burn-out
 • Op een gezonde manier re-integreren

Onze stress en burn-out coaching biedt je methoden om stress te verminderen, burn-out te voorkomen, of te herstellen van spanningsklachten.

Wij helpen je om stap voor stap controle over je leven terug te winnen en in gezonde balans, met plezier en energie, op het werk te functioneren.

Stapsgewijs herstel

Onze stapsgewijze en systematische begeleiding is gericht op:

 • Inzicht in je stressbronnen
 • Herstellen van energie en fysieke conditie
 • Verbeteren van vaardigheden in het omgaan met stress
 • Inzet van jouw drijfveren en kwaliteiten
 • Invloed nemen in jouw werksituatie en matchen van je sociale omgeving en werk
 • Werkhervatting en terugvalpreventie

Wij werken met de wetenschappelijk bewezen en zeer effectieve CSR-Methode. Dit is een systematische en stapsgewijze aanpak op drie niveaus: lichaam, psyche en gedrag.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op. Wij onderzoeken jouw coachvraag in een gratis intakegesprek.

Klik hier voor informatie over onze coaches.

Wij zijn aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.

Klanten over onze coaching bij stress en burn-out

 • Danielle Lammens-Bogers, Senior Beleidsadviseur Planologie, Gemeente Hilversum

  Danielle Lammens-Bogers, Senior Beleidsadviseur Planologie, Gemeente Hilversum

  “Pamela heeft mijn juiste “snaren” weten te raken om mijn intrinsieke drijfveren, creatief en analytische denken weer op de juiste dingen te richten. Op eigen kracht kon ik mijn inzichten direct vertalen naar de praktijk. Een grote dankjewel Pamela!”

 • Ruud van der Weijden, Medewerker Gegevensbeheer, BEL Combinatie

  Ruud van der Weijden, Medewerker Gegevensbeheer, BEL Combinatie

  Pamela haalt uit heel complexe dingen rustig en snel de essentie, en schakelt dan samen met mij door naar oplossingen. En dat doet ze met oprechte humor en passie en compassie, en erg professioneel. Ze hielp mij re-integreren na mijn burn-out. Ik ben veel dingen anders gaan doen en mijn mentale kracht en uithoudingsvermogen zijn vergroot. Zonder haar zou ik zeker verder zijn afgegleden.

 • Wim IJgosse, Arbeidsdeskundige  Amersfoortse Verzekeringen

  Wim IJgosse, Arbeidsdeskundige  Amersfoortse Verzekeringen

  Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit en de resultaten van de coachtrajecten door Pameijer & Partners. Al jaren coacht Pamela ondernemers die bij ons zijn verzekerd en uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen. Zij helpt hen duurzaam te re-integreren in hun eigen bedrijf. Dit betekent veelal: energie opbouwen, de juiste keuzes maken, dingen echt anders aanpakken èn dit nieuwe gedrag vervolgens ook vasthouden in de praktijk. Ook van de ondernemers krijgen wij positieve reacties terug.

 • Angela Penning, eigenaar mondhygiënepraktijk Fundamental ‘t Gooi

  Angela Penning, eigenaar mondhygiënepraktijk Fundamental ‘t Gooi

  Ik ben heel blij dat ik bij Pamela terecht ben gekomen, zij heeft mij goed laten nadenken over de keuzes die heb gemaakt en hoe ik dat bewust kan veranderen. Door haar hulp heb ik echt mijn lifestyle kunnen veranderen. Ik kom met mijn nieuwe inzichten en ritme een stuk verder. Dank je wel Pamela.

Praktische zaken coaching

Gratis kennismaking & intake

Pamela coacht veel trajecten zelf, maar wij hebben ook andere coaches in ons team die misschien beter bij jouw coachvraag passen. Het eerste contact is meestal telefonisch met Pamela. Zij bespreekt welke vragen je hebt, jouw wensen en welke coach hier het beste bij past. Daarna maken we een afspraak voor het gratis intakegesprek. In dit gesprek leren wij elkaar beter kennen; want de klik en het vertrouwen tussen jou en de coach is van groot belang. Ook bespreken wij uitgebreid jouw coachvragen, de aanpak en het verwachte aantal sessies.

Tarieven

 • Intake/ kennismaking: gratis

 • Zakelijk/ via werkgever: € 150,00 per uur (excl. BTW)

 • Particulier: €100,00 per uur (excl. BTW)

 • Vergoeding particulieren: Je werkgever heeft meestal budget beschikbaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Vraag hiernaar bij je leidinggevende of HR.

 • Organisaties en ZZP’ers kunnen ontwikkel- en opleidingskosten aftrekken.

Locatie

Coaching kan plaatsvinden in onze de praktijkruimte in Hilversum of op een externe locatie; bijvoorbeeld in-company. Naast de face to face sessies kan je ook kiezen voor online coaching via Zoom of wandelcoaching.

Interesse?

Neem contact op met Pamela! Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.haar. 
nobco logo voor websitenobco logo voor website