Wat klanten zeggen over Pameijer & Partners

Wenneke Sanders, KRO-NCRV

Door het stellen van (de juiste) vragen komt Pamela vrij snel tot de kern waardoor je snel gericht aan de slag kan. Pamela heeft veel kennis en ervaring en is een hele prettige gesprekspartner. Van de concrete opdrachten waar je mee aan de slag gaat heb ik veel geleerd en ook van onze gesprekken. Ik ben heel erg tevreden over mijn coaching traject met Pamela!

Jasper, Beleidsmedewerker Gemeente Hilversum

De gesprekken met Pamela hebben mij geholpen om beter te begrijpen hoe ik in elkaar steek op mijn werk, wat mijn drijfveren zijn, mijn sterke punten en blinde vlekken. Pamela hanteerde tijdens de sessies een prettige balans tussen persoonlijk en professioneel, en daagde mij uit met praktisch toepasbare opdrachten. Ik sluit het traject af met een reeks waardevolle inzichten in mezelf en in communicatie. Ben daarmee een flinke stap dichter bij het behalen van mijn doelen.

Yannick Jonker

Ik heb het coaching traject als heel prettig ervaren. Pamela is geduldig, fijn in de omgang, straalt rust uit en er was ruimte voor humor op de juiste momenten. Pamela gaf vooraf altijd uitleg van wat ze wilde gaan behandelen en vroeg mij dan ook hoe ik mij hierbij voelde. Dit vond ik fijn. We namen altijd uitgebreid de tijd voor het bespreken van de zelfstudie/acties en er was ruimte voor vragen. Nogmaals dank voor je fijne hulp!

Ruben Borger, Portefeuillehouder podcasts NPO Radio 1 | NPO Radio 1 Online

Pamela coacht op een prettige, persoonlijke manier, gericht op je eigen werkveld en dagelijkse werkzaamheden. Heeft oog voor wat je zelf zou willen en past daar methoden op aan. Staat open voor eventuele tegenvragen of wanneer iets niet goed bij je past. Positief, gericht op vooruitgang. Met aandacht voor ‘quick wins’ als aanzet voor grotere gedragsveranderingen.

Astrid Schelleman, Directeur/(mede-)Eigenaar van Home Bake B.V.

De coaching heeft mij echt veel opgeleverd: praten, durven voelen, benoemen, grenzen vaststellen en dezen ook delen. Voel me nu stukken beter. Ben weer veel meer de oude Astrid; en eigenlijk ook een nieuwe ik. Eén die meer denkt in: ik oké, jij oké en die op een meer volwassen manier met de kids omgaat. En zakelijk gezien: ik kom voor mijn mening en standpunten uit, intuïtie en gevoel laat ik weer toe, initiatief/leiding nemen voelt nu goed en ik ben veel beter in staat structuur aan te brengen en sturing te geven. De aangereikte modellen/handvaten kon ik praktisch erg goed toepassen en zorgden al snel voor bewustwording: waar is het misgegaan? En gaven me houvast hoe ik in stapjes verder kon.

Caroline Huber, Researcher, Redacteur, Schrijver van levensverhalen

Ik heb bij Pamela een systemische werksessie gedaan (een soort familieopstelling) en het resultaat was verbluffend. Pamela kwam heel snel tot de kern, met een paar vragen kwam ze al bij de 'angel'. Het maakte mij veel duidelijk over de verbinding tussen mijn verleden en hoe ik me nu voel. Ik ervoer Pamela als een vakvrouw, die heel rustig en doelgericht te werk gaat en daarbij veel empathie toont. Een heel fijne combinatie. Ik voelde me veilig en gezien bij Pamela en de goede effecten van de sessie zijn na een maand nog steeds voelbaar.

Monika Tihanyi, Stewardess KLM

“Voor mij was de coaching van Pamela heel effectief. Ik kreeg veel meer inzicht in mezelf waarom ik bepaalde dingen doe. Wat in mijn weg stond. Ik weet ook meer over mezelf hoe ik moeilijke dingen moet aanpakken. Ze gaf me een duwtje in mijn rug, op een heel fijne manier.”

Janita Willems

Pamela coacht op sterke kanten en waar je goed in ben. Zij kan goed luisteren, leest tussen de regels door en heeft een natuurlijke manier van coachen waarbij werkgeluk centraal mag staan. Als jij bereid bent om tijd te investeren in haar huiswerkopdrachten, haal je al het mogelijke uit de coaching. Ik geef een 10 voor het coachtraject!

D. S. Senior Financial Analyst, Digital Manufacturing

“My experience with Pameijer & Partners has been extremely positive, Pamela’s coaching was conducted very professionally while taking into consideration both professional and personal aspects. Furthermore, it contained the right balance of practical and theoretical coaching, which gave me both general and situation specific competence. Honestly, it has helped me gain my new position and I am very grateful for that.”

Ad Schepers, Programmeur, Applicatiebeheerder, Gemeente Schiedam

Pamela Pameijer heeft mij als ICT'er wegen aangereikt om mijn inhoudelijke kennis beter over de bühne te krijgen. Ik heb haar vooral als een praktisch gericht mentor en coach leren kennen. Zij is een betrokken vakvrouw. Door de coaching heb ik geleerd om op een positieve manier doelgericht te communiceren, meer af te stemmen op mijn gesprekspartner, beter te overtuigen en vaker feedback te vragen.

Mechteld Hobbelink, Eigenaar PUURbroeken

Het coachingstraject is voor mij zeer belangrijk geweest. Pamela Pameijer heeft mij keer op keer een spiegel voorgehouden. Haar methoden van vragenstellen (én haar vasthoudendheid) hebben mij echt geholpen. Ik ben een slechte prater maar ik heb dingen bij mijzelf ontdekt die anders niet naar boven zouden zijn gekomen. Door de coaching ben ik weer meer mezelf geworden, en ik heb meer inzichten gekregen om naar mezelf te kijken en alerter te kunnen reageren op signalen vanuit mijn lichaam.

Stephanie Jung, Projectmanager Pricewise

Ik ben echt gegroeid als persoon door de coaching en daar heb ik mijn hele leven wat aan. De sessies hebben mij geholpen de rust te bewaren tijdens drukkere periodes. Ik kan nu collega’s beter motiveren, feedback geven en delegeren. Pamela’s aanpak werkt voor mij vanwege de goede balans tussen praktijk en theorie. Daarnaast kan Pamela goed werksituaties duiden en daardoor gericht feedback aan mij geven. De verslagen die ik na elke coaching sessie maak, zorgen dat het geleerde niet wegebt.

Marc Boer, Manager International Service Charging Equipment

Ik kan Pamela van harte aanbevelen als coach. Ze brengt je op een respectvolle, ongedwongen en plezierige manier tot de essentie. Dit leverde mij inzicht op in mijn persoonlijke waarden en kwaliteiten met als uiteindelijk resultaat een hanteerbare focus op mijn loopbaanrichting. Het steeds terugbrengen van de rode draad in de sessies was ook erg nuttig 😀.

Daniel Wolters, Teammanager Concern, Advisering Gemeente Hilversum

De afgelopen jaren hebben diverse leden uit mijn team en ikzelf een persoonlijk coaching traject gevolgd bij Pameijer & Partners. Vooraf wordt goed afgestemd over coaching doelen, aanpak en aantal sessies. Als leidinggevende word ik altijd in het traject van medewerkers betrokken. Ik ben in de stellige overtuiging dat door de interventie van Pamela diverse van mijn medewerkers werk technisch (en hoogst waarschijnlijk ook privé) op de rails zijn gebleven. Een investering dus die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Recent ben ik in het kader van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling ook aan een coaching traject bij Pameijer & Partners begonnen. Na de eerste twee sessies kon ik mij al  niet meer herinneren welke excuses ik afgelopen jaren had gebruikt om mijn eigen bijscholing uit te stellen. Ik kan Pameijer & Partners dan ook zonder enige aarzeling aanbevelen.

Jojanneke Hendriks, Campaigner for social change

Pamela heeft een prettige, positieve manier van coachen. Ze luistert goed naar het waarom achter wat je nodig hebt en past daar haar aanpak op aan. Daardoor krijgen de inzichten en uitkomsten van de sessies ook echt een plek in mijn dagelijkse realiteit. Ze heeft mij enorm geholpen om de kern van mijn kwaliteiten en loopbaanplannen helder te krijgen, gekeken naar mijn passie en ervaringen. Daarmee kan ik mijn toekomstige plannen zoveel doelgerichter vormgeven.

L.S. Ahold Delhaize

“Pamela is een zeer vaardige coach. Ze combineert haar pragmatische aanpak met het juiste inzicht om door te vragen en tot de kern te komen. Hierdoor komt er snel resultaat en verandering naar boven. Ik heb veel aan coaching gehad.”

Jordi Saan, Logistic coordinator bij Bloomon

“Na een zeer leerzaam loopbaantraject zit ik helemaal op mijn plek bij Bloomon en heb het enorm naar mijn zin. Ik ben het traject gestart na een reis van 7 maanden. Ik wist niet welke kant ik op wilde. Zat ik op mijn plek? Moest ik iets totaal anders? Is dit echt wat bij mij past? Allemaal vragen die constant door mijn hoofd speelde. De opdrachten tijdens het traject zijn helder en ‘to the point’ en daardoor heel effectief. Ik raad het traject zeker aan!  Nogmaals bedankt Pamela!”

B.J.P. Jurist en accounthouder verbonden partij bij een gemeente

“Pamela coacht op een positieve en effectieve manier. Zij maakt zaken concreet, waardoor de coaching nuttig en bruikbaar is in de praktijk. Pamela houdt goed feeling met degene die zij coacht. En met zijn of haar wensen en behoeften. Daarbij neemt ze een actieve rol en communiceert ze duidelijk. Ik eindigde elke coaching met een positief gevoel en met enthousiasme om verder aan de slag te gaan."

Lisa Mooij, Producer KRO-NCRV

Pamela heeft mij zeer goed begeleid. Ik luister nu beter naar mijn gevoel en ik pak vaker zelf de regie. Ik heb veel beter op een rijtje wat ik leuk vind om te doen en waar ik mijn energie uit haal. Pamela heeft mij geholpen mijn werk op een veel prettigere manier uit te voeren. Ik voel nu veel beter aan wat goed voor mij is, waar mijn grenzen liggen en hoe ik deze grenzen aan kan geven. Bedankt daarvoor.

Mark Lieferink, Automatiseringsadviseur

Ik heb het loopbaantraject als heel opbouwend ervaren. Mevrouw Pameijer is een zeer ervaren coach en heeft mij geholpen bij het verkrijgen van mijn belangrijkste inzicht: ik kan in mijn vakgebied blijven als ik maar zorg voor zoveel mogelijk autonomie en zelfstandigheid. Daar krijg ik energie van!

Alette Hilberts, Coördinator Financiële Rapportages, Gemeente Hilversum

Pamela heeft mij in korte tijd en met duidelijke huiswerkopdrachten heel erg geholpen om duidelijk te krijgen welke elementen in mijn werk mij veel energie kosten, en waar ik juist heel veel energie van krijg en mij waardevol voel. Dit heeft mij veel inzicht en de positieve energie gegeven om de juiste stappen te zetten naar werken met veel plezier. Bedankt Pamela!

David Mertens, Specialist Belastingen, BEL Combinatie

Na vijftien jaar vol energie aan het werk in het publieke domein, kreeg ik te horen dat mijn werk wordt uitbesteed. Dit deed me meer dan ik in eerste instantie dacht. Twijfel en vragen over mijn eigen toekomst bleven knagen in mijn achterhoofd. Ik was aanvankelijk sceptisch of iemand anders mij kon helpen. Mijn aarzelende opstelling bleek totaal niet nodig; de gesprekken waren een soort cadeautjes! Totaal niet zweverig, met af en toe een stukje theorie, met tips die praktisch toepasbaar waren en huiswerkopdrachten. Door de coaching weet ik nu beter waar ik sta in mijn werk en wanneer ik in mijn kracht ben. Ik heb meer grip op het heden en dus ook op mijn eigen toekomst. Na de laatste sessie liep ik vol vertrouwen over mijn loopbaantoekomst de coachruimte uit!

Danielle Lammens-Bogers, Senior Beleidsadviseur Planologie, Gemeente Hilversum

“Pamela heeft mijn juiste “snaren” weten te raken om mijn intrinsieke drijfveren, creatief en analytische denken weer op de juiste dingen te richten. Op eigen kracht kon ik mijn inzichten direct vertalen naar de praktijk. Een grote dankjewel Pamela!”

Ruud van der Weijden, Medewerker Gegevensbeheer, BEL Combinatie

Pamela haalt uit heel complexe dingen rustig en snel de essentie, en schakelt dan samen met mij door naar oplossingen. En dat doet ze met oprechte humor en passie en compassie, en erg professioneel. Ze hielp mij re-integreren na mijn burn-out. Ik ben veel dingen anders gaan doen en mijn mentale kracht en uithoudingsvermogen zijn vergroot. Zonder haar zou ik zeker verder zijn afgegleden.

Wim IJgosse, Arbeidsdeskundige  Amersfoortse Verzekeringen

Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit en de resultaten van de coachtrajecten door Pameijer & Partners. Al jaren coacht Pamela ondernemers die bij ons zijn verzekerd en uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen. Zij helpt hen duurzaam te re-integreren in hun eigen bedrijf. Dit betekent veelal: energie opbouwen, de juiste keuzes maken, dingen echt anders aanpakken èn dit nieuwe gedrag vervolgens ook vasthouden in de praktijk. Ook van de ondernemers krijgen wij positieve reacties terug.

Angela Penning, eigenaar mondhygiënepraktijk Fundamental ‘t Gooi

Ik ben heel blij dat ik bij Pamela terecht ben gekomen, zij heeft mij goed laten nadenken over de keuzes die heb gemaakt en hoe ik dat bewust kan veranderen. Door haar hulp heb ik echt mijn lifestyle kunnen veranderen. Ik kom met mijn nieuwe inzichten en ritme een stuk verder. Dank je wel Pamela.

Suna Soysuren, Chef Nieuws L1

Frank heeft samen met ons een maatwerkprogramma feedback geven en- ontvangen ontwikkeld en verzorgd. Hij is een enthousiaste, interactieve en ervaren trainer die uitgaat van praktijksituaties en de leerbehoeften van de deelnemers. Dat maakt de training laagdrempelig en praktisch toepasbaar.

Bij Frank komen mensen uit hun comfort zone en durven zij hun aanpak aan te passen.

Linde te Koppele, Online Content Manager NPO Zapp en NPO Zappelin

De training Feedback Geven heeft mij praktische handvaten gegeven over hoe ik feedback kan geven, ontvangen en vragen. Feedback geven vond ik moeilijk, omdat ik bang was iemand te kwetsen maar met de tips en oefeningen van Frank weet ik nu hoe ik op een goede manier dingen bij anderen kan aangeven.

Er was een fijne, open sfeer tijdens de training waardoor iedereen ruimte voelde om over (soms ook moeilijke) situaties te praten, tips te vragen en te oefenen.

Else Ruizeveld de Winter Gemeentesecretaris Eemnes en Lid directieraad BEL Combinatie

Actief en ontwikkelingsgericht feedback vragen en feedback geven is de kern van onze nieuwe HR cyclus. Onze medewerkers vonden het moeilijk en spannend om dit te gaan doen. Pameijer & Partners heeft samen met ons een maatwerk trainingsprogramma ontwikkeld en verzorgd voor al onze medewerkers en leidinggevenden. Zelfs van medewerkers die aanvankelijk tegen de training opzagen, kregen wij positieve reacties op dit traject. 

De trainers zijn enthousiast en zeer ervaren. Hun aanpak onderscheid zich door een praktische insteek; zij gaan gericht aan de slag met zaken die individuele medewerkers moeilijk vinden, zij betrekken continue directie en management bij het traject. Èn zij ondersteunen ons bij het borgen van de feedbackvaardigheden op de werkvloer. Feedback geven blijft spannend, maar met de juiste tools gaat het in ieder geval een stuk makkelijker. Daarnaast ervaart men dat het een bijdragen kan leveren aan de eigen (team) ontwikkeling.

Marieke Volbers-Huisken, Afdelingsmanager & opdrachtgever Gemeente Hilversum

Pameijer & Partners heeft in onze organisatie, de medewerkers en het management, geleerd elkaar beter aan te spreken en feedback te geven. Hiermee hebben zij de samenwerking versterkt binnen onze organisatie. De cursisten prijzen de toepasbaarheid van het geleerde in de dagelijkse praktijk. De trainers gingen consequent uit van de specifieke situatie en behoeften van cursisten, waardoor ze iedereen - ook de sceptici - meekregen. 

Ook kregen zij veel positieve feedback over hun deskundigheid en de interactieve, laagdrempelige en humorvolle wijze waarop de cursus wordt gegeven. Pameijer & Partners is betrouwbaar in de uitvoering; ze hebben zich geen enkele keer afgemeld door een calamiteit van hun kant. Kortom: Ze hebben een moeilijk onderwerp hanteerbaar gemaakt.

Sander Gaalman, Manager Consumer and Market Insights , Ziggo

Ik kan Pameijer & Partners aanraden. Ronald en Frank hebben mijn team beter leren samenwerken. Zij zorgden ervoor dat teamleden elkaars sterke kanten leerden waarderen, dat rollen en patronen duidelijk werden en dat mensen uit hun comfort zone durfden te komen.

René Ton, Directeur Regionale Ambulance Voorziening Gooi & Vechtstreek

Frank en Pamela hebben met ons met de progressiegerichte cirkels gewerkt. Hierdoor kregen wij als team duidelijkheid over wat al goed gaat en wat beter kan. Hierna konden we goed prioriteren wat wij aan gingen pakken. Dit was voor ons erg nuttig.

Frits Nieuwenhuijsen, Equity Sales Institutional Clients, NIBC Bank

Met  mijn team heb ik de training Doelgericht Communiceren gevolg bij Pamela en Frank. Wij hebben geleerd hoe wij meer resultaat uit onze gesprekken halen, hoe we omgaan met weerstand en met moeilijke situaties en hoe we de regie houden tijdens onze gesprekken. Er was veel interactie en afwisseling tijdens de training, waardoor we onze aandacht er goed bij hielden. Wij zijn kritisch, dus dat wil wat zeggen.

Tijdens de training leerden wij ook een handige intervisie methode, waardoor we er op de langere termijn mee bezig blijven. Daardoor beklijft alles beter.

Marloes Dijkstra, Senior HR Advisor Pricewise

Wij werken al jaren samen met Pameijer& Partners. Zij trainen onze medewerkers, onder andere op het gebied van communicatie. Ook hebben zij een aantal van onze managers getraind in managementvaardigheden en timemanagement. Hun aanpak is praktisch, inspirerend en op maat. Een aanrader dus.

Dineke van Dolder, Directeur Stichting Trombosedienst voor Gooi en Omstreken

De trainingen en individuele coachingstrajecten van Pameijer & Partners hebben ons inzicht gegeven in ons handelen. Al snel leidde dit tot gedragsveranderingen bij onze medewerkers en de teamleiders, en zeker ook bij mijzelf. Pameijer & Partners heeft ons geholpen te groeien naar waar wij nu zijn: een goedlopende organisatie met gemotiveerde en tevreden medewerkers.

Peter Meijers, Pinault Marketing Support

Mijn collega managers en ik hebben bij Pameijer en Partners een voor ons op maat gemaakt management trainingstraject gevolgd. De aanpak van trainer Frank Gupffert was praktisch en praktijkgericht. Wij werden betrokken bij de voorbereiding van het traject, ieders vragen werden in kaart gebracht en werden uitgebreid behandeld in de training.

Alle oefeningen en onderwerpen kwamen uit onze eigen praktijk. De opdrachten die we tussendoor deden, voerden we uit met onze eigen medewerkers. Zo ervaar je meteen wat je al geleerd hebt. Na de training heeft Frank ons begeleid bij de borging, dat heb ik niet eerder meegemaakt bij een trainingsbureau. Ik ben zeer tevreden over de resultaten die ik geboekt met deze training.