• Logo: Pameijer & Partners

Mensen helpen groeien in organisaties. Dat is onze missie.

Wij staan voor:

Team Pameijer & Partners

Drs. Pamela Pameijer

Pamela Pameijer is arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer en coach. Zij helpt mensen ontwikkelen en groeien in organisaties. Door training, individuele coaching en advisering helpt zij organisatiedoelen en individuele wensen om te zetten in structurele verandering.
Pamela heeft 20 jaar gewerkt voor diverse profit- en non-profitorganisaties, waaronder enkele grote adviesbureaus, de Universiteit van Amsterdam en een landelijke arbodienst. Zij wist echter dat zij meer voor mensen kon doen met een andere aanpak en heeft daarom in 2007 Pameijer & Partners opgericht.

Drs. Frank Gupffert

Frank is arbeids- en organisatie psycholoog. Hij is een ervaren trainer en coach, voor zowel management en directie als voor medewerkers op de werkvloer. Frank was eigenaar van een groot trainings- en advies bureau, waar hij trainde, leiding gaf en commerciële verantwoordelijkheid droeg. Nadat hij dit bureau verkocht en andere dingen ging doen, bleek hij het werken als trainer en coach te missen. Sinds 2012 is hij weer actief in het vak en helpt hij mensen zich te ontwikkelen in hun werk. Daarbij maakt Frank altijd een koppeling tussen de organisatie doelstellingen, de individuele leerwensen van de mensen die hij traint of begeleidt en hun dagelijkse werkzaamheden. Want alleen als je de dingen die je leert daadwerkelijk kunt toepassen in de werksituatie, bereik je duurzame borging in de praktijk.

Drs. ing. Ronald Molag

Ronald is Arbeids- en Organisatiepsycholoog, trainer/coach en adviseur. Hij is zijn trainersloopbaan begonnen als outdoortrainer in de Ardennen. Daarna is hij gaan werken bij een groot landelijk opererend trainingsbureau. Hier verzorgde hij een breed pallet aan trainingen voor managers. Na dit 5 jaar te hebben gedaan werd hij organisatieadviseur bij een bureau dat gespecialiseerd was in de implementatie van het zelfsturende team-concept. Daar heeft hij 7 jaar organisatiebrede implementatietrajecten verzorgd voor tal van organisaties in diverse sectoren waarbij hij als adviseur voor het management optrad en ook teams in hun ontwikkeling heeft begeleid.

Na een periode gewoond en gewerkt te hebben in Costa Rica is hij in 2012 teruggekeerd naar Nederland en heeft hij zijn oude vak weer opgepakt. Momenteel begeleidt hij teams bij hun ontwikkeling, coacht hij managers en verzorgt hij trainingen voor leidinggevenden.

Mr. drs. Arthur Hol

Arthur is arbeidsrechtadvocaat en organisatiepsycholoog. Hij ondersteunt organisaties bij Human Resources Management vraagstukken en adviseert over het in beweging brengen van verhoudingen op het vlak van bestuur, toezicht, medezeggenschap. Hij is goed thuis in arbeids- en ambtenarenrecht en partner bij De Koning Vergouwen Advocaten te Amsterdam. Arthur is als adviseur en docent verbonden aan diverse opleidings- en adviesinstituten.

 Zijn multidisciplinaire achtergrond en werkervaring als advocaat en HR manager bij diverse bedrijven zoals Shell en KLM, maakt dat hij organisatievraagstukken effectief helpt oplossen vanuit deze verschillende disciplines. Hij is bestuurslid bij Social Venture Network Nederland en Nieuworganiseren.nu.

Isa Roest

Isa is trainer, coach en acteur. Door verbinding aan te gaan, goed te luisteren en de behoefte van de deelnemer te achterhalen helpt zij jouw doelen te behalen. Ze nodigt uit om met plezier en lichtheid nieuwe vaardigheden te oefenen. Het ervarend leren brengt de resultaten in behapbare stukjes.

Zij werkt ruim 20 jaar in commerciële bedrijven, de overheid en vrijwilligersorganisaties. De samenwerking met Pamela Pameijer en Frank Gupffert stamt al uit 1990.

Onze Opdrachtgevers