• Logo: Pameijer & Partners

Coaches en trainers

Drs. Pamela Pameijer

Pamela Pameijer is arbeids- en organisatiepsycholoog, coach en trainer. Zij helpt mensen ontwikkelen en groeien in werk & privé. Pamela heeft 20 jaar gewerkt voor diverse profit- en non-profitorganisaties, waaronder enkele grote adviesbureaus, de Universiteit van Amsterdam en een landelijke arbodienst. Zij wist echter dat zij meer voor mensen kon doen met een andere aanpak en heeft daarom in 2007 Pameijer & Partners opgericht.

Haar uitgangspunt is dat mensen zich in hun werk & leven willen blijven ontwikkelen. Iedereen wil immers met plezier en energie aan het werk zijn. Om uiteenlopende redenen lukt dat soms niet. Als coach helpt zij om je wensen om te zetten in structurele verandering. Pamela geeft je inzichten en inspiratie, zij versterkt je vaardigheden en zet je in beweging. Zij coacht bij persoonlijke vraagstukken, bij leiderschapsontwikkeling en bij loopbaan vragen. Ook helpt zij stress of burn-out klachten overwinnen.

Als coach is Pamela empathisch, positief en oplossingsgericht. Daarbij durft zij jou een spiegel voor te houden en daagt ze jouw manier van denken en doen uit. Zij helpt om ruimte voor je gevoel te maken en voor jezelf te gaan staan. Hierdoor kun je welbewuste keuzes maken.

Je hoeft het niet altijd alleen te doen.”

» Neem gerust contact op met Pamela.
» Lees hier wat klanten zeggen over Pamela’s coaching

Pamela blijft diverse scholingen en trainingen volgen, zoals:
  • Opleiding Coach Expert NONONS, NOBCO geaccrediteerd op Senior Niveau (2022)
  • Opleiding Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode (2018)
  • Training Krachtgericht Coachen, Korthagen Opleidingen (2018)
  • Opleiding Positieve Psychologie, Fredrike Bannink (2015)
  • Opleiding Progressiegerichte coaching NOAM (Centrum Progressie gericht werken, 2015)
  • Organizational Behavior Management Opleiding, Vrije Universiteit (2012)
  • Opleiding tot Executive Coach, Adviesbureau Hoogendijk (2008)

Drs. Frank Gupffert

Frank is arbeids- en organisatie psycholoog. Hij is een ervaren trainer en coach, voor zowel management en directie als voor medewerkers op de werkvloer. Frank was eigenaar van een groot trainings- en adviesbureau, waar hij trainde, leiding gaf en commercieel verantwoordelijk was. Nadat hij dit bureau verkocht en andere dingen ging doen, bleek hij het werken als coach en trainer te missen. Sinds 2014 is hij weer actief in het vak en helpt hij mensen zich te ontwikkelen in hun werk met training en coaching.

Als trainer maakt Frank altijd een koppeling tussen de organisatie doelstellingen, de individuele leerwensen van de mensen die hij traint en hun dagelijkse werkzaamheden. Want alleen als je de dingen die je leert daadwerkelijk kunt toepassen in de werksituatie, bereik je duurzame borging in de praktijk.

In zijn management- en sales coaching is Frank kort als het kan en langer als dat nodig is. Dat hangt af van jouw ontwikkelvraag en specifieke situatie. Als coach werkt hij met jou aan bewustwording, inzicht en vooruitgang. Uiteraard kijkt hij met jou naar de achtergrond van zaken die moeilijk voor je zijn, maar hij is vooral een oplossingsgerichte coach die met je werkt aan concrete stappen om je verder te ontwikkelen en zo je doelen te bereiken.  

Drs. ing. Ronald Molag

Ronald is Arbeids- en Organisatiepsycholoog, trainer/coach en adviseur. Hij is zijn trainersloopbaan begonnen als outdoortrainer in de Ardennen. Daarna is hij gaan werken bij een groot landelijk opererend trainingsbureau. Hier verzorgde hij een breed pallet aan trainingen voor managers. Na dit 5 jaar te hebben gedaan werd hij organisatieadviseur bij een bureau dat gespecialiseerd was in de implementatie van het zelfsturende team-concept. Daar heeft hij 7 jaar organisatiebrede implementatietrajecten verzorgd voor tal van organisaties in diverse sectoren waarbij hij als adviseur voor het management optrad en ook teams in hun ontwikkeling heeft begeleid.

Na een periode gewoond en gewerkt te hebben in Costa Rica is hij in 2012 teruggekeerd naar Nederland en heeft hij zijn oude vak weer opgepakt. Momenteel begeleidt hij teams bij hun ontwikkeling, coacht hij managers en verzorgt hij trainingen voor leidinggevenden.

Mr. drs. Arthur Hol

Arthur is arbeidsrechtadvocaat en organisatiepsycholoog. Hij ondersteunt organisaties bij Human Resources Management vraagstukken en adviseert over het in beweging brengen van verhoudingen op het vlak van bestuur, toezicht, medezeggenschap. Hij is goed thuis in arbeids- en ambtenarenrecht en partner bij De Koning Vergouwen Advocaten te Amsterdam. Arthur is als adviseur en docent verbonden aan diverse opleidings- en adviesinstituten.

 Als coach en trainer hanteert Arthur het motto ‘mens boven systeem’.  Zijn multidisciplinaire achtergrond en werkervaring als advocaat en in het verleden als HR manager bij diverse bedrijven zoals Shell en KLM, maken hem een effectieve coach en trainer voor vragen op het vlak van management ontwikkeling en op het vlak van organisatie verandering.  Hij is bestuurslid bij Social Venture Network Nederland en Nieuworganiseren.nu.

Isa Roest

Isa is trainer, coach en acteur. Door verbinding aan te gaan, goed te luisteren en de behoefte van de deelnemer te achterhalen helpt zij jouw doelen te behalen. Ze nodigt uit om met plezier en lichtheid nieuwe vaardigheden te oefenen. Het ervarend leren brengt de resultaten in behapbare stukjes.

Zij werkt ruim 20 jaar in commerciële bedrijven, de overheid en vrijwilligersorganisaties. De samenwerking met Pamela Pameijer en Frank Gupffert stamt al uit 1990.

Onze Opdrachtgevers